kod

Ne jemi duke bërë kodin që të ka krijuar këtë faqe interneti burim të hapur në dispozicion si Shqyrtues Toolkit hapur .

Ky projekt mbështetet në një shumë të madhe softuerit me kod të hapur. Ne do të doja të falënderoj krijuesit dhe kontribues në projektet e mëposhtme: