Privacy Policy dhe pëlqimi

Përmbledhje

Në këtë faqe, ne jemi duke bërë tekstin e plotë të pak nga pak: Kërkime Sociale në kohën digjitale në dispozicion pa kosto. Ndërsa jeni duke e lexuar librin, ne jemi të matur sjelljen e lexuesit në total. Për shembull, ne jemi të matur të cilat pjesët e librit të lexuar më shpesh. Këto të dhëna do të na ndihmojë për të përmirësuar librin. Ne jemi gjithashtu duke eksperimente-zakonisht të quajtura A teste / B -në mënyrë që të na ndihmojë të shesë më shumë kopje të librit. Çdo gjë që ne po bëjmë është e zakonshme në faqet e internetit moderne. Ne përshkruajnë atë në mënyrë më të detajuar më poshtë, dhe ne do të ilustruar atë që kemi bërë dhe atë që kemi mësuar në blogun tonë .

Çfarë informacioni ne mbledhim?

Ne përdorim Google Analytics për të mbledhur informacion në lidhje me se si ju ndërveprojnë me këtë faqe interneti. Më tej, si shumica e faqet e internetit, ne përdorim cookies për të rritur përvojën tuaj, të mbledhë të dhëna të përgjithshme e vizitorëve, dhe udhë vizita në faqen tonë të internetit. Ju lutem referojuni në "nuk kemi përdorim cookies?" Seksioni më poshtë për informacion në lidhje me cookies dhe se si ne i përdorim ato.

Si mund të përdorim informacionin tuaj?

Çdo të informacionit që ne mbledhim mund të përdoret për kërkime, për të përmirësuar librin dhe për të ndihmuar të shitur librin.

Si nuk kemi mbrojtur informatat tuaja?

Ne zbatojë një shumëllojshmëri të masave të sigurisë për të ruajtur sigurinë e informacionit që ju të na japin.

Pjesa më e madhe e informacionit në shfletim që kemi është ruajtur Google Analytics , dhe ju mund të lexoni më shumë rreth tyre parimet e sigurisë dhe privatësisë .

Annotations që ju të shtoni menaxhohen nga hypothes.is , dhe ju mund të lexoni më shumë rreth tyre kushtet e shërbimit .

Faqja jonë e internetit është pritur nga Github Pages , dhe ju mund të lexoni më shumë në lidhje Github për kushtet e shërbimit .

A kemi përdorim cookies?

Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një vend apo shërbimit transferimet ofruesin e në hard drive e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj web (nëse ju lejojnë) që mundëson faqet apo ofruesit e shërbimeve të sistemeve të njohin shfletuesit tuaj dhe kapjen dhe mos harroni informata të caktuara.

Në mënyrë që të ju ofrojë një përvojë më të mirë faqe, ne përdorim cookies për të kuptuar dhe për të shpëtuar preferencat tuaja për vizitat e ardhshme dhe të përpilojë të dhënat agregate rreth trafikut site.

A kemi të zbulojë çdo informacion për palët e jashtme?

Ne nuk e shesim, tregtisë, ose ndryshe transferojë për palët jashtë informacionin tuaj personalisht të identifikueshme, përveç palëve të treta të besuar që na ndihmojnë në që veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e hulumtimit, ose duke siguruar një shërbim për ju, për aq kohë sa ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial . Ne gjithashtu mund të lëshojë informata tuaj kur ne besojmë lirimin është e përshtatshme në përputhje me ligjin, zbatuar politikat faqen tonë, ose mbrojtjen e jona apo drejtat, pronën, ose sigurinë e të tjerëve.

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijnë lidhje me faqet e internetit të palës së tretë. Këto vende e palës së tretë kanë politika të veçanta dhe të pavarura privatësisë. Ne, pra, nuk kanë asnjë përgjegjësi ose detyrim për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqet e lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë për të mbrojtur integritetin e faqen tonë dhe mirëpresim çdo reagime në lidhje me këto vende.

website hosting

Faqja jonë e internetit është pritur nga Github Pages , dhe ju mund të lexoni më shumë në lidhje Github për kushtet e shërbimit .

Duke përdorur faqen tonë, ju pëlqimin për privacy policy tonë.

pyetjet

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem na dërgoni një email info@bitbybitbook.com~~HEAD=dobj .

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar privacy policy tonë nga koha në kohë në bazë të linjës sonë. Ju lutem kontrolloni periodikisht këtë seksion për të rishikuar versionin e tanishëm të Privatësia dhe Politikës pëlqimit. Të gjitha politikat tona të mëparshme janë paraqitur më poshtë dhe ne do të vazhdojmë për të rinovuar këtë faqe nëse nevojiten ndryshime.