Thanks! Urang gé hayu nyaho lamun buku geus sadia pikeun meuli.

Tutup talatah ieu

Hayu atuh nyaho lamun buku téh pikeun dijual

Thanks! Urang gé hayu nyaho lamun buku geus sadia pikeun meuli.

Tutup talatah ieu

Hayu atuh nyaho lamun buku téh réngsé

Open Review

Anjeun milu di Open Review of Bit ku Bit: Panalungtikan Sosial di Jaman Digital. Salila Open Review Anjeun bisa maca buku jeung mantuan nyieun leuwih alus. Anjeun tiasa nawarkeun bongbolongan ku annotations make ngagunakeun hypothes.is , hiji sistim sumber annotation muka. Salajengna, website bakal ngumpulkeun eupan balik implisit Anjeun ku nyukcruk readership jeung abandonment laju unggal bagian buku.

Open Review bakal lumangsung bari penerbit buku ieu sacara, Princeton University Press, ieu ngalakonan review peer. Nu eupan balik ti Open Review jeung review peer bakal dipaké pikeun nyieun naskah dirévisi. Nu Open periode Review bakal mungkas lamun naskah final téh nyerah ka Princeton University Press, nu meureun bakal di November 2016.

FAQ ngeunaan review kabuka

Naon jenis eupan balik anjeun néangan?

Open Review teu saukur ngeunaan catching typos. Rada, Open Review dirancang pikeun ngumpulkeun sakabeh tipe eupan balik, sarta Abdi utamana ngabagéakeun eupan balik mana wae yen Anjeun gaduh ngeunaan zat buku. Aya bagian nu manggihan utamana ngabingungkeun? Dupi titik maranéhanana nu manggihan utamana penting? Kami mah nyieun klaim nu mikir kudu disampurnakeun? Aya bagian buku nu mikir kudu dipiceun? Lamun di mamang, kuring mikir anjeun kudu nuturkeun salah sahiji prinsip utama di Wikipedia: Jadi kandel .

Dupi abdi tiasa ningali annotations nu sanesna nu nyieun?

Enya, sakabeh annotations nu umum. Anjeun bisa nempo eta di sisi leungeun katuhu tina unggal kaca atawa Anjeun bisa maca eta dina bentuk stream .

Naon nu mangpaat pikeun pamiarsa?

Anjeun meunangkeun maca naskah jeung mantuan nyieun leuwih alus.

Naon nu mangpaat pikeun pangarang jeung penerbit?

Nu Open prosés Review bakal nguntungkeun boh pangarang jeung penerbit, komo lamun maranehna teu boga minat ngaronjatkeun aksés ka pangaweruh. prosés bakal ngakibatkeun kualitas naskah luhur ngaliwatan eupan balik eksplisit jeung implisit. Salajengna, nu Open prosés Review bakal nyadiakeun data berharga anu bisa dipaké dina mangsa éta marketing buku.

What is the prosés ngawangun pikeun website ieu?

Urang baris ngalakonan pos blog full ngeunaan nu di mangsa nu bakal datang. Pikeun ayeuna, Anjeun bisa maca nu leuwih lengkep ihwal kode urang .

Geus saha kungsi dipigawé hiji hal kawas ieu saméméh?

Kuring yakin yén maranéhanana boga. Di dieu aya sababaraha proyék rada sarupa mah geus Nu Uninga Ngeunaan:

Lamun aya proyék patali séjén mah geus lasut, mangga hayu urang nyaho urang bakal nambahan link. Alamat email urang info@bitbybitbook.com .

Jenis informasi anjeun ngumpulkeun jeung kumaha bakal informasi nu bisa dipake?

Mangga baca urang privasi jeung kawijakan idin .

Kumaha carana abdi tiasa diajar tentang review peer tradisional buku akademik?

Nu AAUP anyar medalkeun laporan dina prakték pangalusna pikeun review peer .

Dupi abdi tiasa ngalakukeun ieu jeung buku mah?

Pasti. Pariksa bagian kode tina website ieu leuwih lengkep ihwal kumaha urang teu eta.

Kuring geus pertanyaan nu beda ngeunaan Open Review. Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun di touch?

Ngirim email ka info@bitbybitbook.com .