Thanks! Bakal supaya ngerti nalika kitab kasedhiya kanggo tuku.

Nutup pesen iki

Ayo kula ngerti yen buku punika for sale

Thanks! Bakal supaya ngerti nalika kitab kasedhiya kanggo tuku.

Nutup pesen iki

Ayo kula ngerti yen buku wis rampung

Open Review

Sampeyan bisa melu Open Review of Bit dening Bit: Research Social ing Age Digital. Sak Open Review sampeyan bisa maca buku lan nggawe iku luwih apik. Sampeyan bisa kurban saran dening annotations make nggunakake hypothes.is , sistem sumber cathetan mbukak. Luwih, website bakal ngempalaken saran iso dilacak dening nelusuri readership lan nêm tingkat saben bagean saka buku.

Open Review bakal njupuk Panggonan nalika penerbit buku iki kang, Princeton University Press, wis nganakake review peer. Saran saka Open Review lan review peer bakal digunakake kanggo nggawe naskah diubah. The Open wektu Review bakal mungkasi nalika naskah final wis diajukake Princeton University Press, kang mbokmenawa bakal ing November 2016.

FAQ bab review mbukak

Apa jenis saran sing kepriyé?

Open Review ora mung bab keno typos. Luwih, Open Review dirancang kanggo ngumpulake kabeh jinis saran, lan aku utamané welcome saran sing duwe bab inti saka buku. Ana bagean sing golek utamané bingung? Apa nilai sing sing golek utamané penting? Aku nggawe claims sing mikir kudu olahan? Ana bagéan saka buku sing mikir kudu dibusak? Nalika ing mangu, aku sampeyan kudu ngetutake salah siji prinsip utama ing Wikipedia: Aja kandel .

Bisa ndeleng annotations sing liyane sing nggawe?

Ya, kabeh annotations sing umum. Sampeyan bisa ndeleng wong ing sisih tengené saben kaca utawa bisa maca wong ing wangun stream .

Apa sing keuntungan kanggo nonton?

Sampeyan kanggo maca naskah lan nggawe iku luwih apik.

Apa sing keuntungan kanggo penulis lan penerbit?

The Open proses Review bakal entuk manfaat loro penulis lan penerbit, malah yen padha ora duwe kapentingan ing nambah akses kanggo kawruh. Proses bakal mimpin kanggo kualitas naskah sing luwih liwat saran nyata lan iso dilacak. Salajengipun, ing Open proses Review bakal nyedhiyani data sing bisa digunakake sak marketing saka buku.

Apa proses mbangun kanggo situs iki?

Kita bakal nindakake post blog lengkap babagan sing ing mangsa. Kanggo saiki, sampeyan bisa maca liyane babagan kode kita .

Sapa tau rampung kaya iki sadurunge?

Aku manawa padha duwe. Kene sawetara proyèk Luwih padha sing aku wis krungu bab:

Yen ana proyek liyane sing gegandhengan sing aku wis ora kejawab, kabari aku lan kita bakal nambah link. Alamat email kita info@bitbybitbook.com .

Apa jenis informasi sing sampeyan ngempalaken lan carane bakal informasi sing digunakake?

Mangga maca kita privasi lan privasi idin .

Aku bisa mangerteni sing luwih lengkap bab review peer tradisional buku akademisi?

The AAUP bubar nerbitaké sawijining laporan ngenani paling laku kanggo review peer .

Bisa gawe karo buku?

Manawa. Priksa metu bagean kode iki kanggo liyane babagan carane kita iya iku.

Aku duwe pitakonan beda babagan Open Review. Aku bisa njaluk ing tutul?

Ngirim email kanggo info@bitbybitbook.com .